Meille töihin?

Liity bändiin!

Tule meille rakentamaan vertaansa vailla olevaa yrityskulttuuria ja samalla muuttamaan rakennusalaa.

Tarjoamme vastineeksi hyvien työkavereiden, mielenkiintoisten työtehtävien sekä vastuun ja vapauden lisäksi hyvät edut. Yrityksemme työntekijöiden suositteluindeksi eNPS on 50 (2021), eli suosittelemme lämpimästi Planeraa työpaikkana esimerkiksi ystävillemme.

Sulaudut porukkaamme, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja korjausrakentamisesta innostunut hyvä tyyppi. Olet vastuuntuntoinen ja haluat viedä asiakkaidemme hankkeet mallikkaasti loppuun saakka. Ymmärrät, että palkkamme maksaa lopulta projektiemme loppukäyttäjät. Halu kehittää ja kehittyä ovat ehdottomasti plussaa. 

Planeran rekryprosessi

Tunnistamme joukkoomme sopivan tyypin ihan vaan juttelemalla, meidän rekryprosessiimme eivät kuulu psykologin hiillostus, musteläiskätestit tai kevätjuhlaliikkeet.

Hyvä CV on toki tärkeä, mutta meitä kiinnostaa enemmän ihminen sen takana. Oikean tyypin kohdatessamme emme epäröi, rekrymme eivät siis kestä kuukausikaupalla.

Planeran tavoitteena ja visiona on olla korjausrakentamisen ja energiatehostamisen halutuin kumppani ja alan edelläkävijä, jonka

  • yrityskulttuuri houkuttelee osaajia
  • asiakas- ja työtyytyväisyys ovat huippuluokkaa
  • toimivat prosessit ja työkalut ovat pohja yrityksen toiminnalle

Mikäli edellä oleva kuulostaa hyvältä, laita viestiä jani.rintala@planera.fi tai soita 0400 488 658.

Avoimet työpaikat

Energia-asiantuntija
Valvoja
 

Planera Oy | Sahaajankatu 19, 00880 Helsinki |  Y-tunnus: 2701216-7


Rekisteriseloste